Paardrijden in Jordanie

Ontdek het adembenemende landschap van "Lawrence of Arabia"

De natuur in Jordanië is erg divers, adembenemend mooi en ruig. Een van de wonderen is een van de indrukwekkendste woestijnlandschappen ter wereld: de Wadi Rum. Deze kleurrijke woestijn is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. De ritte  nemen je mee van de bergachtige omgeving van Petra met prachtige uitzichten tot de zandvlakten en rotsformaties in de Wadi Rum.

 

Jessica en Rami hebben 15 prachtige paarden. Mr. Arab is een pure Arabier uit Egypte. De rest is een mix van locale Arabische rassen. Ze zijn allemaal goed getraind en houden van werken. In augustus 2007 zijn er nieuwe stallen voor de paarden gebouwd in de bergen vlakbij Petra. Te bereiken via de bergweg nabij het Marriott Hotel in Wadi Musa. 

Jezra Travel biedt verschillende paardrijdtochten aan:

Paardrijdtochten van Petra naar Wadi Rum

Prijs vanaf 1495 USD per persoon


Gedurende deze unieke tocht ter paard door Jordanië 's natuur zal je overnachten in koepeltenten en matrassen. Deze tenten kunnen gedeeld worden met 2 personen of als single tent gebruikt worden. Elke dag zet je de tent op en breek je deze af. Natuurlijk bieden wij hulp wanneer nodig. Omdat we van de ene plek naar de andere plek in de natuur trekken, zullen de sanitaire voorzieningen basic zijn.

Je zal hoofdzakelijk Arabische paarden uit Jordanië, Syrië en Iraq rijden. Sommige zijn pure rassen, sommigen zijn crossbreeds. De rijders moeten fit zijn, kunnen draven en galopperen en hebben ervaring in trail riding. Gasten mogen de paarden waarop ze rijden onderhouden gedurende de rit met water, voedsel, borstelen en zadelen. Wij hebben een diverse range in onze paarden, van rustig tot actieve paarden, voor iedereen wordt een goede match gezocht. Geen van onze paarden zijn ongemanierd en bokken niet.

Klik hier voor data, prijzen en meer informatie

r3.jpg The Nabatean Adventure
Prijs vanaf 1450 USD per persoon
Dit programma is geschikt voor iedereen die Jordanië wil bezoeken en ter paard de omgeving wil verkennen. Wanneer er geen ervaring is, of juist wel ervaring aanwezig is maar je liever niet kampeert, is dit een perfect programma!K
lik hier voor meer informatie
Exclusieve tour: Meteoren regen, zomer 2013
1495 USD per persoon
Tijdens dit 8 daagse programma in Jordanie maakt u een rit ter paard gedurende 4 dagen van Petra naar Wadi Rum. In de nachten dat u in Wadi Rum verblijft, kunt u veel vallende sterren voorbij zien komen!
Klik hier voor meer informatie

Exclusieve Tour: Dana – Petra Special

Prijs vanaf 1550 USD per persoon
Gedurende deze unieke trip die je start in het RSCN Dana natuur reservaat rijden we naar Showbak en Little Petra. Vanaf hier starten we iets zeer exclusiefs! Vanaf Little Petra rijden we naar Jabal Haroon IN PETRA!

Klik hier voor de brochure

Exclusieve tour: Christmas Special
Prijs vanaf 1975 USD per persoon

Gedurende deze paardrijdtocht verblijven we in 3* en 4* hotels. We vieren het nieuwe jaar in Aqaba. De laatste dag en nacht verblijf je aan de Dode Zee. Hier zul je je als herboren voelen wanneer je je huid scrubt met de modder vol mineralen!

 

Klik hier voor de brochure

Privé tochten
Wij organiseren graag een privé tour, dit kan gedurende het hele jaar. Als u of uw klanten een privé tour en groep willen, zijn we meer dan bereid om samen met u een onvergetelijke vakantie te organiseren!

Little Petra paardrijdtochten

Prijs vanaf 225 JOD per persoon

Gedurende het hele jaar organiseren wij paardrijdtochten in Little Petra. De omgeving van Little Petra is het zeker waard! De tocht duurt 1,5 dag, inclusief de paarden, 1 dag kamperen, eten en drinken en alle benodigdheden voor de paarden.

Korte paardrijdtochten

Prijs vanaf 30 JOD per persoon

Onze korte paardrijdtochten zijn ideaal voor degene die willen paardrijden gedurende een vakantie in Jordanië. Wij bieden 1,5 tot 2,5 uur durende tochten aan of een 1 dag durende tocht inclusief lunch. Tijdens deze tochten rijden we in de prachtige omgeving van onze stallen, in de bergen rondom Petra.

Wat u ook kiest, wij garanderen een unieke ervaring!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------