Gastenboek
Klik hier om uw bericht in het Gastenboek te schrijven
1
March 27, 2014 - 10:31 AM
fendi shop online
otpeqpe@gmail.com

  nice articles
fendi shop online http://fendionlineshop.org
Delete entry # 1
2
March 25, 2014 - 02:34 AM
louboutin usa
ugvqzpfsljy@gmail.com

  thanks for share!
louboutin usa http://christianllouboutinusa.org
Delete entry # 2
3
August 20, 2013 - 09:18 AM
Lex Takkenberg
L.TAKKENBERG@UNRWA.ORG

  Beste Michele,

Even een kort berichtje om je te laten weten dat ons bezoek aan Petra en Rum prima verlopen is. Het verblijf in het Petra Moon hotel was buitengewoon prettig en het bezoek aan Rum heel speciaal. Ik wil met name Ali roemen, onze gids en driver in Rum. Ik ben een keer of tien in Rum geweest, maar nog nooit zo’n fijne en professionele gids meegemaakt: dingen gezien die ik nog nooit gezien had in Rum, een mooie wandeling door een canyon, en een super lekkere en plezierige picnic bar-b-que. Ali verdient een pluim!

Groetjes, Lex
Delete entry # 3
4
August 01, 2013 - 10:16 AM
Jolanda Peulen

  Wij zijn net terug van een fantastische 12-daagse reis door Jordanie. Hoewel we vantevoren flink getwijfeld hebben of het niet te warm zou zijn, is dit 100% meegevallen. De hoofdstad Amman is erg leuk om te bezoeken, in de avond hebben we heerlijk gegeten bij Wild Jordan met een prachtig uitzicht over de stad. Ook het bezoek aan Mount Nebo was erg bijzonder evenals de dode zee en het prachtige uitzicht over de woestijn. De drie dagen in Petra zijn enorm goed bevallen, wat is dit prachtig en je hebt inderdaad meer dan 1 dag nodig om het te bezoeken. Het verblijf in het Petra Guesthouse naast de ingang van dit wereldwonder is een aanrader. Daarna hebben we een jeeptocht in de woestijn gedaan (Wadi Rum) met een overnachting, absoluut een must om te doen. De zonsondergang in de woestijn is geweldig om mee te maken en de afsluiting daarna in Aqaba was erg fijn. Oftewel, wij hebben met de kinderen enorm genoten van dit gastvrije land en de organisatie door Jezra travel. De chauffeurs en gidsen waren steeds keurig op tijd en konden ons meer vertellen over het land en hun gewoontes. Hoewel wij tijdens de ramadan zijn gegaan, merk je hier in het land zelf weinig van behalve dat het in de avond wat levendiger wordt op straat en in de restaurants.
Delete entry # 4
5
May 14, 2013 - 07:29 PM
Eva Poutsma
evapoutsma@hotmail.com

  Beste Michele en Tamara,
Wij hebben een schitterende reis gehad, veel gezien en alles was perfect geregeld. Ook het contact met jullie hebben we als zeer plezierig ervaren. Ik ga zeker nog een keer terug naar Jordanie want het is een prachtig land. Ik zal Jezra bij al mijn vrienden en kennissen aanbevelen.
Delete entry # 5
6
April 30, 2013 - 07:35 AM
Christoph Maria Ravesloot
cravesloot@mac.com

  Hello Jessica en Rami, de reis voor Spiegelend Paard was goed georganiseerd. De Jordaanse improvisaties bij tegenslag waren leuke afwisselingen in het strakke schema. Het was fijn om met jullie paarden door Wadi Rum te trekken. Zowel de paarden als het landschap nodigen uit tot spiegelen van de ziel. We hebben er dankbaar gebruik van gemaakt.
Dank voor jullie zorg voor ons en de paarden. De paarden hebben het gelukkig goed bij jullie. Dank de broers, kok en de gids, van mij!
Dit was mijn eerste ervaring met arabische paarden en trekking. Een betere start voor een vervolg kan ik me niet voorstellen, tot een volgende keer!
Delete entry # 6
7
April 25, 2013 - 01:44 PM
Christianne & Hans

  Beste Michele,

Hartelijk dank voor je berichtje.

De vakantie is prima verlopen en we hebben een fantastische tijd gehad!
Alles was prima geregeld. De hotels waren uitstekend (ook het eten) en wij vonden het ook super dat onzer chauffeur Ali altijd voor ons klaar stond, en hij was erg stipt! Wil je hem nogmaals bedanken?

Een geweldige manier om het land te zien. Ook de contacten die wij hadden met de lokale bevolking vonden wij erg waardevol. Zo heeft onze gids in Petra ´s avonds nog tafeltennis met ons in het hotel gespeeld (!') en ons vervolgens nog rondgereden in zijn dorp. Was erg sympathiek!

Wat onwezenlijk om weer thuis te zijn en aan het werk te moeten, maar dat hoort erbij.

Bedankt voor de goede organisatie. Was fijn om alles zo met jou te kunnen regelen via de mail!

Groeten van Christianne en Hans
Delete entry # 7
8
April 18, 2013 - 02:06 PM
Mark

  Hoi Michele,

Wilde nog dinsdagochtend bij je langskomen, maar er waren nog teveel dingen te regelen.

We hebben echt een fantastische tour gehad, super georganiseerd. Dank hiervoor.

Ik vraag mensen nog om individuele feed-backs.

Met vriendelijke groet,

Mark
Delete entry # 8
9
April 01, 2013 - 11:41 AM
Marjon, Connecting Daughters

  "Onze ontmoeting en samen zijn was erg bijzonder, het was heerlijk en echt moeilijk voor me om met jouw naast me te rijden door de bijzondere omgeving van de woestijn, me te laten leiden door Jou terwijl je beide paarden leidde.. door de woeste vlakte , langs diepe kloven en ongelijke grond. Het lukte me door jouw zachtheid en leiderschap om me over te geven!"
Delete entry # 9
10
March 04, 2013 - 12:57 PM
Sijtze & Ymkje - St. Catherine

  Hallo Michele,

In Egypte hebben wij onvergetelijke herinneringen aan de mozaieken van de apsis van de kloosterkerk en van de iconen w.o vijfde /zesde eeuwse topstukken ( gemaakt op de oorspronkelijke manier - encaustiek) in de sacristie van het St Catharina klooster. De hemel in de apsis met Christus en de apostelen was van een overweldigend mooie licht- gouden schittering. Orthodoxe gelovigen hebben een streepje voor bij de suppoost maar als je laat blijken dat ook veel rooms-katholieken aan de ikonen een grote achting toedragen
is het ijs gebroken!
De wijze waarop wij de Mozesberg hebben beklommen (vanaf de plek waar wij bij de Bedouinen logeerden) en na het bereiken van de top in anderhalf uur weer afdaalden over 3750 treden naar het St Catherina klooster is ook een echte belevenis geweest. Dit is niet de gebruikelijke route die men neemt, maar voor individuele pelgrims zoals wij die stilte en genieten van de natuur onderweg op prijs stellen zeer aan te bevelen. Een goede lichamelijke conditie is een eerste vereiste.
Wij hebben ook genoten van de lunch op de terugreis in Nuweiba bij een van oorsprong Francaise(getrouwd met een Egyptenaar). Het cafe-restaurant heet "Liitle Prince" (wij dachten toen direct aan de schrijver St Exupery= Le petit prince).
Een vervelend puntje was het binnenkomen vanuit Egypte in Israel bij Eilath, waar wij er ruim drie uren over gedaan hebben voordat wij met een opgelucht gevoel weer Jordanie binnen mochten. Omgekeerd, op de heenreis duurde dat overigens slechts 1 uur.
Met vriendelijke groeten,
Sijtze en Ymkje
Delete entry # 10
[Top] Pagina # 1  2  3  4  5  6  7  8  9  [Bottom]